Toplogo billede til Chiang Rai Wellness Websitet
Velkommen Om thaimassage Massager/Priser Hvordan gør jeg Kontakt os

Hvad kan du forvente når du besøger os?

Du træder ind i et lille stykke thailand hvor vi sætter indhold over form. Vi fokuserer på kvalitet i behandlingen, og ikke så meget på om vi har de mest trendy møbler.

Vores udstyr er koncentreret om at give klient og massør de bedste vilkår under behandlingen. Alle olier og salver er fra vores faste leverandør i Thailand, og vi importerer kun godkendte produkter.

Vi leverer med andre ord, traditionel Thai massage stærkt forankret i gamle traditioner nedlært gennem generationer


Er det dit første besøg?

Når du kommer ind i vores reception, vil du blive modtaget af en af vore massører. Du bliver hilst velkommen på traditionel Thailandsk vis (med håndfladerne trykket mod hinanden).

Er du i god tid, anbefaler vi dig at tage plads i sofaen, hvor vi bringer dig lidt koldt at drikke.

Du vil dernæst blive vist ind i et af vore behandlingsrum. Her står en traditionel Thailandsk massagebriks. Den minder mest om en lav seng. På sengen bliver der nu bredt et frisk håndklæde ud til dig.

Behandleren forlader rummet, for at lade dig klæde om. Du tager dit tøj af, men beholder underbukser/trusser på, og lægger dig på maven på briksen.

Behandleren vil efter få minutter komme tilbage for at påbegynde behandlingen.

Du kan altid med fordel dele eventuelle bekymringer eller erfaringer med os. Har du særlige problemer eller smerter, er det altid godt at vide. Får du ikke det hele med, skal du dog ikke være bekymret. Vores massører kan meget hurtigt stille den første diagnose, blot ved at føle på dine muskler, sener og led.

 

 

Afhængigt af hvilken behandling du har valgt, arbejder massøren på forskellige niveauer i kroppen.

Et godt fif er, at arbejde med sin vejrtrækning under behandlingen. Tag dybe indåndinger – og pust helt ud.

Når du puster helt ud kan vi komme længere ind til muskler og sener. Har der været brugt olie som en del af behandlingen aftørres olien med en varm fugtig klud.

Når behandlingen er slut, vil massøren forlade dig, og du kan klæde dig på. Når du kommer hjem fra os de første gange, vil din krop højst sandsynligt reagere på behandlingerne.

Vi reagerer alle forskelligt, og reaktionen kan komme til udtryk på mange måder, men lidt træthed og ømhed kan forekomme. Læs mere om kroppens reaktioner under massage.

Det er i øvrigt altid en god ide at drikke en masse vand før og efter behandling. Der bliver frigjort ophobede affaldsstoffer som skal ud af systemet.

Lotus i Buddha hånd
Chiang Rai Wellness - Bernstorffsvej 13 A, 2900 Hellerup - Tlf.: 50 50 23 77