Forkæl dine fødder med fodmassage

En professionelt og god fodmassage hos Chiang Rai Wellness i Hellerup får dig til at svæve af velvære, helt ud i tåspidserne.

Vi starter altid vores behandlinger med et fodbad for, at rense og blødgøre dine fødder. Efterfølgende vil dine fødder være mere afslappet og tilbøjelig for at løsne op for evt. spændinger. Massagen har fokus på fødder, som skal frigives for spændinger i hele kroppen.

En fodmassage gør godt for en lang række ting såsom, at forøge blodcirkulationen i kroppen, nedbringe stress og bekymringer. Du vil mærke din krop være afslappet på en helt speciel måde. Mange af de spændinger du har i fødder, føres op igennem benene og kan påvirke dem. Vi har fokus på at tilbyde dig en behagelig, og ikke mindst en professionel og effekt behandling.

Priser

Fodmassage
½ time 350kr
1 time 600kr

Afspænding af muskelspændinger

Fodmassage er en dejlig og rolig måde, at pleje dine fødder og faktisk også resten af kroppen. Vi bruger vores fødder hver dag, men det er sjældent vi giver den pleje, som de fortjener. Vores fødder bliver udsat for meget hver dag. Vi lukker dem inde i strømper og derefter ned i upraktisk fodtøj i form af sko og støvler. Derfor er det vigtigt, de bliver plejet, det kan være med en dybdegående fodmassage, som får løst op for de opbyggede spændinger, der kan have sat sig.

Muskelspændinger i ben og fødder kan have den effekt, at du kan forårsage smerter, uro i benene, kramper og forkert gang. Muskelspændinger skaber derfor en risiko for belastning af resten af kroppen. Vores professionelle massører kan dog forkæle dig, løsne op for spændinger, og give dig en massage, som løsner spændinger i dine fødder. Vi anbefaler ofte, at en fodmassage tilføjes til de fleste af vores behandlinger, da det har en stor påvirkning på resten af vores krops funktionalitet.

Din fodmassage bliver sammensat ud fra dine ønsker og behov. Vores massører har mange års erfaring, hvor de ofte godt kan mærke, hvor der er spændinger.
Hos Chiang Rai Wellness bliver behandlingen sammensat ud fra dine ønsker og behov. Vi kombinerer ofte dybdegående massage og trykpunktsmassage med blide strøg, så vi kan komme til bunds med spændingerne, men samtidig gøre det til en behagelig fornøjelse.

Vores fodmassage pris er sat, så alle kan forkæle sig selv engang i mellem. Der er mange smerter i kroppen, der kan lindres ved at få udført en fodmassage. 

Det siger vores kunder

★★★★★

Besøgte Chiang Rai massage i dag, hvor Lin gav en medicinsk massage (kombi af thai og kinesiske teknikker). Hold da op, den lille kvinde kan tage fat, det blev brugt albuer, fødder, kropsvægt mm, og Lin fik lov til at se en voksen man klynke 😀 Lin et meget lige til, jordnær, og havde vist lidt svært at tage imod komplimenter for sin indsats. Hun er super, og jeg kommer helt sikkert igen.
Jens
via Google

★★★★★

Fantastisk massage - hver eneste gang! Især medical massage, hvis man har smerter.
Julie
via Google

★★★★★

Byens bedste. Gå til den dame, der hedder Lin, hun er den bedste. Min ryg gør altid ondt, men efter en times thaimassage med Lin har jeg ikke længere smerter i omkring 3-6 måneder.
Alisa
via Google