Professionel thai massage

Thaimassage er primært hvor du ligger på en briks, hvor der bliver udført den valgte teknik af massage. Her vil vores massør trykke og presse bestemte områder på din krop, for at løsne op for anspændte muskler.

Thaimassage bliver udført uden olie, da massøren fingererer bedre på tør hud. Derfor er det ofte også helt normalt, at man har et tyndt lag tøj på, under thaimassage. Det er dog muligt, at tilvælge olie til sin behandling. Den primære stilling vil være at ligge på maven eller ryggen under behandlingen.

Der vil være tidspunkter, hvor du muligvis bliver bedt om at komme op og sidde på briksen. Det er for, at få din krop i særlige yogastillinger, som hjælper med at strække din krop ud. Ved en thaimassage, har du som kunde, en mere deltagende rolle under behandlingen, hvor du i samarbejde med massøren, skal i forskellige positioner.

Der anvendes slagterapi til at fjerne smerter og give øget bevægelighed. Slagterapi er koncentreret målrettet slag for at løsne spændte muskler i kroppen.

Thaimassage teknikker

Thaimassage kombinerer i sin behandling en lang række forskellige filosofier og teknikker. Det strækker sig fra akupressur (punkt stimulering ved tryk), til stimulering af energibaner, til mere simpel fleks af sener og led.

Ved thaimassage bruger behandleren hænder, arme, albuer, fødder, knæ og ben til at bevæge dig ind i en række yoga-lignende strækninger mens behandleren også presser på dine muskler og anvender punkttryk. Massagen foregår i et meget rytmisk og kontrolleret tempo.

Denne type massage er ret hård, men det er med udgangspunkt i at gøre kroppen bedre tilpas. Det er dog meget normalt, at man efterfølgende ikke er særlig øm, når massagen er færdig. Det vil ofte resulterer i en følelse af, at være lettet og veludhvilet.

Med udgangspunkt i at gøre kroppen bedre tilpas og give dig en større følelse af velbehag er massagen ret hård. Til gengæld er massagen forfriskende, og den har en positiv indvirkning på kredsløbet, så affaldsstoffer omkring musklerne fjernes. 

Det er dog meget normalt, at man ikke føler sig særlig øm, når massagen er slut. Derimod føler mange sig meget lette og veludhvilede.

Priser

Thai massage med olie
½ time 350kr
1 time 600kr
1 ½ time 900kr
1 ½ time par massage 1600kr

Thai massage Priser

Hos Chiang Rai Wellness, har vi altid haft i sinde, at blive ved med at dyrke en traditionel og god thaimassage. Derfor har vi altid konkurrencedygtige thaimassage priser i vores klinik. Hos os kan du altid forvente, at vores pris på thaimassage er det hele værd.
Vores thaimassage pris starter fra 350.- pr 30 min – hvor der er rabat, hvis du vælger en større behandling.

Vi synes, at thaimassage skal være tilgængeligt for alle, da det bærer så gode fordele med sig. Alle skal have ret til ro i sindet, hvor muskler og tanker bliver lindret. Derfor er vores thaimassage priser i den lave ende, hvor vi bibeholder vores høje kvalitet på vores behandlinger.

Du vil hurtigt fornemme, at prisen på thaimassage er rigtig godt giver ud, da du vil finde en dyb afslappet følelse i kroppen.

Hvorfor vælge thaimassage?

Hvornår giver det mening af vælge thaimassage frem for andre massageformer? Lider du muskelspændinger, stress eller træthed i hverdagen, kan thaimassage være en god behandling for dig. Alle vores massagebehandlinger hjælper med muskelspændinger, men når det kommer til energiniveauet, er thaimassage en af de bedste løsninger.

Det er vigtigt at være opmærksom på at aktivt håndtere stress for din sundheds skyld. Træthed kan påvirke vores generelle sundhed og trivsel. Et lavt energi niveau kan påvirke din produktivitet og koncentration samt påvirke dit arbejde, hvilket kan føre til frustration og stress. Stress kan på længere sigt påvirke dit mentale og fysiske helbred, og påvirke din livskvalitet.

Går du og er træt i hverdagen, er thaimassage en af de bedste massageformer for at påvirke din livskvalitet positivt. Thaimassage er en populær behandlingsmetode, der hjælper med at reducere stress, giver øget arbejdsglæde, overskud i hverdagen og samtidig giver det øget energi niveau.
Touch Research Institute konkluderer at, massage er med til at virke lindrende på stress og angst. Massagebehandlinger sænkede niveauet af stress med op til 53%.

Gennem en traditionel, dybdegående og afslappende thaimassage, får du genoprettet energibalancen i kroppen, der giver fornyet energi i din hverdag, hvilket påvirker din livskvalitet positivt.

Thaimassage kan foregå ud fra individuel tilpasning til den enkeltes ønsker, så du er sikret en behandling, tilpasset de hvilke behov og eventuelle præferencer du har.

Reducer stress, forbedre din livskvalitet og bliv mere afslappet i hverdagen med thai massage. Du kan med fordel kontakte os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Thaimassage fordele

Thaimassage er rigtig godt, hvis du føler dig meget opspændt og stiv i muskler og led. Særligt for dig, der kan have det svært ved, at få strakt musklerne ordenligt ud efter lange dage.
Med fokus på afspænding, vil vi gennemgå en dybdegående massage, hvor vi har fokus på de spændte områder. Spændte muskler kan ofte resulterer i hovedpine, smerter og andet. 

Her kan massagen hjælpe, og forhåbentligt vil behandlingen give dig en følelse af lettelse og en bedre kontakt med din krop. Desuden er thaimassage en forfriskende massage, der bidrager til fornyet energi, så vi anbefaler alle, at prøve denne form for massage.

Vi sørger for, at ingen spændte muskler forlader vores klinik.

Hvad er thai massage?

I Thailand tager man ikke let på uddannelsen som massør. Det virker for udenforstående ret ligetil, men kræver dybdegående kendskab til mange discipliner indenfor fysiologi og naturvidenskab.

Traditionerne omkring thaimassage strækker sig langt tilbage i tiden. Det tager sit udgangspunkt i behovet for selvhjælp når man boede ude på landet. Kom man til skade eller fik andre skavanker, var der ofte meget langt til læger og sygehuse. Der opstod derfor et behov for lokalt at kunne behandle sig selv og familien. Metoder og teknikker gik i arv fra generation til generation.

Det siger vores kunder

★★★★★

Besøgte Chiang Rai massage i dag, hvor Lin gav en medicinsk massage (kombi af thai og kinesiske teknikker). Hold da op, den lille kvinde kan tage fat, det blev brugt albuer, fødder, kropsvægt mm, og Lin fik lov til at se en voksen man klynke 😀 Lin et meget lige til, jordnær, og havde vist lidt svært at tage imod komplimenter for sin indsats. Hun er super, og jeg kommer helt sikkert igen.
Jens
via Google

★★★★★

Fantastisk massage - hver eneste gang! Især medical massage, hvis man har smerter.
Julie
via Google

★★★★★

Byens bedste. Gå til den dame, der hedder Lin, hun er den bedste. Min ryg gør altid ondt, men efter en times thaimassage med Lin har jeg ikke længere smerter i omkring 3-6 måneder.
Alisa
via Google