Afslappet ansigtsmassage

En ansigtsmassage er en god metode til at afhjælpe ældning af huden. Ansigtet afspejler, hvordan vi har det lige nu, men det afspejler også, hvis vi har gennemgået en periode med træthed, stress, angst og bekymringer.

En massage i ansigtet hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra celler og ud i blodkarrene. Din blodcirkulation vil forbedres, hvilket betyder, at der kan transporteres frisk ilt ud til cellerne i ansigtet. Med en forbedret blodcirkulation aktiverer man lymfe systemet. Lymfe systemet spiller en stor og afgørende rolle i udrensningen af kroppen.

Dit lymfe system arbejder dagligt, men den øgede blodcirkulation bidrager til, at dit lymfe system stimuleres og aktiveres yderligere, netop ved hjælp af effektiv ansigtsmassage. Så vil du gerne lindre skavanker, linjer eller andet, vil en ansigtsmassage være en god start.

Priser

Ansigtsmassage
½ time 350kr
1 time 600kr

Bliv fri for spændnger med en ansigtsmassage

Hovedpine kan være enorm generende, det er ofte i forbindelse med spændingshovedpine og migræne. Vi oplever ofte, at folk der vælger denne behandling, ikke får deres smerter lindret af piller, da de ikke længere har en effekt. Det er ikke en garanti, at massagen vil fjerne hovedpinen, men den har en rigtig god effekt på at lindre smerten.

Med gentagende behandlinger, kan man holde smerten væk i en længere periode, men det er ikke en kur for evig befrielse.
En hovedpine kan komme mange steder fra, det kan være svært, at udpege hvor præcist det kommer fra.

Vi løsner op for spændinger i hovedet ved, at massere i dybden i ryg og skulder muskler og derefter få løsnet den spændte hals og nakke.
Hovedet er centrum for vores nervesystem, hvor en hovedbundsmassage også kan være til gavn for resten af kroppen.


Det er både fysiske og psykiske spændinger, som kan give hovedpine, og uanset årsagen kan massage være med til at lindre smerterne.

Vi tilbyder selvfølgelig også en wellness massage til ansigt, hvor hovedbund og nakke bliver blidt masseret. I ansigtet bruger vi ofte lidt olie for at modvirke ømhed. Stimulerer blodomløbet. Denne massage kan evt. kombineres med anden massage. Dette er til dig, som ønsker, at få koblet af, hvor der ingen spændinger er tilbage i ansigtet.

Fordele