Aromaterapi massage med æteriske olier

Aromaterapi massage er forbundet med brug af æteriske olier, som påføres på huden i form af massage. Æteriske olier er specifikke essenser udvundet fra blomster, frugt, frø, blade, rødder eller bark af planter. Vi ønsker, at du skal mærke den fulde virkning af æteriske oliers og deres egenskaber.

Disse olier kan bruges som alternativ behandling, som vi benytter os af. De forskellige olier kan fremhæve følelser af velvære for både krop og psyke.
Teorien bag aromaterapi er, at hver eneste æteriske olie har sine egne unikke egenskaber, der kan give sundhedsmæssige fordele. 

De mest efterspurgte olier kan hjælpe med søvnproblemer, og kan lindre muskelspændinger. Denne type massage er behagelig og blid form for massage.

Vores massører gør brug af lange, dybe greb, som er specielt rettet mod nerve- og lymfesystemet. De æteriske olier får derfor lov til, at blive optaget igennem huden og lade sine egenskaber arbejde.

Priser

Aromaterapi massage
1 time 700kr

Fordele ved aromaterapi massage

Behandlings massage med æteriske olier

Man kan ikke garanterer en helbredelse af en lidelser med aromaterapi. Det er individuelt hvordan man som person, tager imod disse æteriske olier.

Det er dog blevet bevist, at det har en virkning på nogle. Vi kan dog hos Chiang Rai Wellness garantere en rolig og behagelig massage, hvor vi anvender olier efter dit ønske. Vores massage vil dog altid have en effekt, hvor muskler og afspændinger vil blive løsnet, og du vil føle dig bedre tilpas og mere afslappet.

Vi anbefaler alle, som føler en form for stress og afspændte muskler, at komme forbi til vores aromaterapi massage. Det er bestemt noget, som vi igennem tiden har har stor succes med. Vores massører kan hurtigt hjælpe med, at finde de rette olier, hvis du nu er i tvivl om, hvilken olie du skal vælge.

Vi glæder os til at give dig en afslappet og behagelig aromaterapi massage hos Chiang Rai Wellness.