Kontakt os

Chiang Rai Wellness

Onlinebooking 24/7

Du kan booke en tid online ved at nytte nedenstående link

Nyttig viden

Den normale Thai hilsen hedder “wai”.

Man holder sine hænder sammen præcis som når man skal bede en bøn kombineret med en ærværdig let bukken af hovedet forover.

“Wai” har fire meninger; hilsen, respekt, tak og undskyld. Men Thailænderne forventer ikke at du hilser dem på den måde (vi giver normalt jo hånden), men du må aldrig afvise opmærksomhed til en “wai” hilsen.

Hvis nogen hilser på dig på den måde, er det normalt at ” wai” hilse tilbage, men du kan smile eller nikke eller bruge en anden form for opmærksomhed.

Det siger vores kunder

★★★★★

Besøgte Chiang Rai massage i dag, hvor Lin gav en medicinsk massage (kombi af thai og kinesiske teknikker). Hold da op, den lille kvinde kan tage fat, det blev brugt albuer, fødder, kropsvægt mm, og Lin fik lov til at se en voksen man klynke 😀 Lin et meget lige til, jordnær, og havde vist lidt svært at tage imod komplimenter for sin indsats. Hun er super, og jeg kommer helt sikkert igen.
Jens
via Google

★★★★★

Fantastisk massage - hver eneste gang! Især medical massage, hvis man har smerter.
Julie
via Google

★★★★★

Byens bedste. Gå til den dame, der hedder Lin, hun er den bedste. Min ryg gør altid ondt, men efter en times thaimassage med Lin har jeg ikke længere smerter i omkring 3-6 måneder.
Alisa
via Google