Hvad er medicinsk massage?

Medicinsk massage er en koncentreret og dybdegående behandling, hvor vi kombinerer thailandske og kinesiske tekniker og er effektiv til behandling af skader og smerter. I Thailand er thai massage anerkendt som behandlingsform på linje med vestlig medicinsk behandling, og indgår i Thai Traditional Medicine, som reguleres af de thailandske myndigheder. 

Hos Chiang Rai benytter vi os af, at kombinerer vores massagetenikker. Medicinsk massage er en combination af thailandsk massage og kinesisk massage. Denne type massage har en utrolig virken.

Massageformen er også effektiv som supplement til genoptræning. Det kan være, at man har været ude for et uheld med kroppen, hvor smerter eller andre lidelser kan påvirke en.

Ved hjælp af denne type massage, kommer du i stillinger, trykkes og behandles med fokus på en forbedring. De sundhedsmæssige fordele ved thaimassage inkluderer sænkning af stress, øget energi og forbedring af atletisk præstation.

Priser

Thai/kinesisk medicinsk massage
½ time 350kr
1 time 600kr
1 ½ time 900kr

Massageteknikker fra Thailand & Kina

Der bliver implementeret forskellige behandlingsformer fra Thailand og Kina, som alle er centeret omkring kroppens energi og velvære. Det er en meget udbredt behandlingsmetode i de overstående lande. Kombinationen af massageteknikker fra thailand og kina ligger til grund for vores unikke medicinsk massage.

Vores behandlere har 30 års erfaring, hvor det kan mærkes på vores behandlinger, at der bliver løsnet op de steder, der har brug for det. Denne form for massage har en lang uddannelse bag sig. Der bliver undervist i massage, hvor der fungerer som på danske universiteter, men hvor det er templer. 

Dermed er de sikre på, at viderebringe de historiske kundskaber til nye generationer. Vores massører er uddannet på sådan et tempel, og har opnået certificering. 

Det vil ikke tage lang tid, for vores professionelle massører, at opdage hvor dine spændinger og smerter i kroppen er og derefter bruge thai/kinesisk massage som behandling. 

Denne type massage bruges til genoptræning, skader og smerter med stor virkning. Vi har altid for øje at lindre smerter og forbedre kroppen muskler.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores skønne klinik.

Det siger vores kunder

★★★★★

Besøgte Chiang Rai massage i dag, hvor Lin gav en medicinsk massage (kombi af thai og kinesiske teknikker). Hold da op, den lille kvinde kan tage fat, det blev brugt albuer, fødder, kropsvægt mm, og Lin fik lov til at se en voksen man klynke 😀 Lin et meget lige til, jordnær, og havde vist lidt svært at tage imod komplimenter for sin indsats. Hun er super, og jeg kommer helt sikkert igen.
Jens
via Google

★★★★★

Fantastisk massage - hver eneste gang! Især medical massage, hvis man har smerter.
Julie
via Google

★★★★★

Byens bedste. Gå til den dame, der hedder Lin, hun er den bedste. Min ryg gør altid ondt, men efter en times thaimassage med Lin har jeg ikke længere smerter i omkring 3-6 måneder.
Alisa
via Google

Hvordan adskiller medicinsk massage fra andre traditionelle massageformer?

Medicinsk massage er ikke en almindelig traditionel massage, men et innovativ og effektiv løsning til dig, som vil have en anderledes massageform i høj kvalitet. Denne massage har stærkt fokus på at skabe afslapning og godt selvværd med en dyb medicinsk massage.

Med thailandske og kinesiske rødder kan medicinsk massage give dig heling med dine skavanker og skader, som du skulle have. Med en unik tilgang til medicinsk massage er dette videnskabeligt bevist, at det virker at have en målrettet massage, som har asiatiske metoder og trends.

Med over 30 års erfaring og en masse certificeringer fra vores terapeuter, kan du altså få en rolig og god atmosfære når du bliver klient inde hos os. Vi skræddersyer din behandling til dine behov og ønsker, så du kan få de bedst mulige resultater. Medicinsk massage er en investering, i dit helbred for at få en bedre og skarpe kropskomposition.

Medicinsk massage kan bruges til alle. Hvis du er i gang med genoptræning af en bestem muskel, kan du bruge denne behandling som supplement til at komme tilbage på sporet. Hvis du gerne vil have en eksklusiv behandling, er medicinsk massage noget for dig.