Hvad kan du forvente når du besøger os?

En autentisk følelse af velbehag og thailandske traditioner.

Vores skønne og behagelige klinik ligger meget centralt. Der er god mulighed for at parkere gratis på Bernstorffsvej i Hellerup. Så snart du træder ind i Chiang Rai Wellness, vil du opleve en autentisk thailandsk indretning, som vil give dig følelsen af, at du befinder dig i et tempel. Der vil være en sød duft af velbehag der hjælper med en afslappet og afstresset befindende. Heriblandt vil du blive mødt på af vores thailandske massører.

Vores idé med indretning og dufte er, at vi ønsker at tage dig med på en rejse til templerne i Thailand. Thaimassage er noget man dyrker og ikke bare udfører. Derfor er det både vigtigt for besøgende og vores massører, at det er så autentisk som muligt.

Er det dit første besøg?

Hvad kan du forvente når du besøger os?

Vores massører har mange års erfaring med alle vores behandlinger. Det kommer til mærke, når de med få tryk ved, lige hvor de skal have deres fokus på igennem massagen.

Ved brug af thaimassage, vil hænder, arme, albuer og velplaceret skridt, blive brugt under behandlingen. Du vil derfor opleve, om det så er de går med velplaceret skridt, eller tryk med hænder og albuer – så er man sikker på at alle sener, nerver, spændinger og muskler bliver løsnet.

Du vil derfor efter behandlingen føle en fornyet energi i krop og sjæl. Du vil for det meste opleve, at vores behandlinger er med øjeblikkelig virkning. Derfor vil du også efter behandlingen, være helt afstresset og afslappet.

Et godt råd til den besøgende vil være, at drikke godt med vand inden og efter behandlingerne, da massagen sætter godt gang i dit system. Det vil selvfølgelig være muligt at indtage væske, vi finder det dog mest effektivt ikke at forlade briksen under behandlingerne.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores dejlige klinik.

Ofte stillede spørgsmål

Det går an på hvilket formål det har. En thaimassage vil være praktisk for dig, der er meget aktiv i hverdagen. Her kan du få spændt op i dine muskler og led, så du ikke vil være så anspændt. En almindelig massage, er til dig som ønsker, at forkæle dig selv med wellness.
Vores massage koster 350,00 kr. pr. 30 min. Her vil hænder, arme og albuer bruges til at massere alle dine muskler over hele kroppen.
Hvis du har smerter eller en stresset hverdag. Det er altid en god idé at få en massage. Dette vil hjælpe din krop, men at få slappet af. Vi udfører forskellige slags massager, til enkelte formål. Ud fra hvad du føler, finder vi en passende massage for at lindre dine smerter eller stressede tanker.

Du beholder underbukser og trusser på. Vær opmærksom på at der kan komme lidt massage olie på undertøjet, så husk at undersøge på forhånd om materialet kan tåle det.

Vi fraskriver os ansvar for at erstatte beklædningsgenstande, der er beskadiget pga. massageolien.

Det siger vores kunder

★★★★★

Besøgte Chiang Rai massage i dag, hvor Lin gav en medicinsk massage (kombi af thai og kinesiske teknikker). Hold da op, den lille kvinde kan tage fat, det blev brugt albuer, fødder, kropsvægt mm, og Lin fik lov til at se en voksen man klynke 😀 Lin et meget lige til, jordnær, og havde vist lidt svært at tage imod komplimenter for sin indsats. Hun er super, og jeg kommer helt sikkert igen.
Jens
via Google

★★★★★

Fantastisk massage - hver eneste gang! Især medical massage, hvis man har smerter.
Julie
via Google

★★★★★

Byens bedste. Gå til den dame, der hedder Lin, hun er den bedste. Min ryg gør altid ondt, men efter en times thaimassage med Lin har jeg ikke længere smerter i omkring 3-6 måneder.
Alisa
via Google