Toplogo billede til Chiang Rai Wellness Websitet
Velkommen Om thaimassage Massager/Priser Hvordan gør jeg Kontakt os

Kontakt os

Chiang Rai Wellness

Bernstorffsvej 13 A
2900 Hellerup

Tlf.: 50 50 23 77

Åbningstider mandag – fredag 10.00 – 20.00 lørdag kl. 10.00 - 15.00

Søndag lukket.

 

Onlinebooking 24/7

Du kan booke en tid online ved at nytte nedenstående link

Chiangrai online booking. Popup vindue med booking modul dukker op.

 

Nyttig viden

Den normale Thai hilsen hedder "wai".

Man holder sine hænder sammen præcis som når man skal bede en bøn kombineret med en ærværdig let bukken af hovedet forover.

"Wai" har fire meninger; hilsen, respekt, tak og undskyld. Men Thailænderne forventer ikke at du hilser dem på den måde (vi giver normalt jo hånden), men du må aldrig afvise opmærksomhed til en "wai" hilsen.

Hvis nogen hilser på dig på den måde, er det normalt at " wai" hilse tilbage, men du kan smile eller nikke eller bruge en anden form for opmærksomhed.

Garra Rufa fisken
Garra Rufa fisk er en anderledes måde hvor man får fjernet døde hudceller på fødder, hænder eller hele kroppen. Det er desuden også en rigtig god behandling, hvis du lider af psoriasis, børneeksem, astmaeksem, akne og fodsvamp, ja alle former for atopiske eksemer.

Garra Rufa fisken er kendt under navnet Doktor Fisk. Garra Rufa fisken stammer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor den lever i de varme kilder. På grund af de varme kilders fattige næringsindhold, har Garra Rufa fisken udviklet en evne til at overleve, ved primært at leve af døde hudceller fra folk som bader i kilderne.

Behandlinger med Garra Rufa fisken er mest udbredt i Asiatiske lande, hvor de har brugt den igennem mange år til skønhed og spa behandlinger. Behandlingen er de senere år også blevet meget populære i den vestlige verden, på grund af deres evne til at symptombehandle de forskellige former for eksemer/hudproblemer.

Behandlingen med Garra Rufa fisk er smertefri og ufarligt, da fisken ingen tænder har. Men i stedet suger fiskene de døde hudceller af. Det kan føles som en form for micro massage. I takt med at fiskene suger de døde hudceller af, frigives også et enzymholdigt sekret, der optages i underhuden og dermed nedsætter den hurtige celledeling i huden.

Uanset om du vil have det for velværens skyld eller du lider af psoriasis m.m., er en behandling med disse Garra Rufa fisk det hele værd.

Lotus i Buddha hånd
Chiang Rai Wellness - Bernstorffsvej 13 A, 2900 Hellerup - Tlf.: 50 50 23 77